Våra tjänster

Vi kan verkligen plåtslageri

Vi erbjuder bl.a. bandtäckning, skivtäckning, koppararbeten samt olika specialarbeten. Läs mer om det nedan.

Våra kompetenta och pålitliga plåtslagare har en stor yrkesstolthet och levererar ett brett urval av tjänster av högsta kvalitet. För oss kommer kunden i första hand och kundnöjdheten är avgörande. 

Vi hjälper gärna dig som privatperson, företag eller bostadsrättsföreningar med diverse tak- och fasadtjänster inom Stockholmsregionen. Vi börjar alltid med en gratis inspektion av objektet och återkommer snarast med en offert med med rekommendationer på vad som borde göras. Våra 40 år i branschen har gett oss en ovärderlig erfarenhet och kompetens. Vi ger också 10-års garanti på utförda arbeten.

Takläggning

När man ska lägga ett nytt plåttak använder man sig av två metoder att använda sig av nämligen bandtäckning och skivtäckning. För oss är taksäkerheten grundläggande och har erfarenhet av möjliga byggnader vilket gör att vi vet hur man ska tänka på respektive objekt för högsta säkerhet. Vi är experter på båda dessa metoder. Vad innebär dessa olika motoder?

Bandtäckning

Bandtäckning är numera det vanligaste sättet när man lägger nya tak. Det innebär att man får plåten i stora i stora band och jobbar från nock till takfoten för att täcka in hela taket. En metod som går fort och som inte ger lika många skarvar. Just skarvarna är annars den svaga punkten på taken där det är där vattnet riskerar att tränga in. Dessutom har bandtäckning en fördel i att takets lutning inte har lika stor betydelse: genom bandtäckning kan vi lägga ett plåttak med en lutning på endast 3,6 grader. Normalt är att ett tak måste ha en lutning på 14 grader för att ett plåttak ska kunna läggas.

Vi har lång vana av bandtäckning och har utfört arbeten på flertalet olika typer av hus; det gör att vi vet hur vi ska agera då vi kommer till dig och kan i och med detta jobba mer effektivt.

Skivtäckning

Denna metod var vanligare förr och väljer du att låta oss lägga ditt tak med skivtäckning så får du ett mer exklusivt tak som skiljer sig lite från mängden. Arbetet är lite klurigare då varje skiva ska falsas ihop med varandra, något som ger fler skarvar. Här krävs det stor vana och en förmåga att snabbt lösa eventuella problem. Vi har arbetat länge med skivtäckning och kan utföra högkvalitativa jobb utan att det tar för lång tid. Skivttäckning ger huset lite mer lyxkänsla  men vikten av ett korrekt utfört jobb ska inte underskattas. Vi är ditt bästa alternativ och du får alltid 10-år garanti på vårt utförda arbete. En stor trygghet.

Här är några av de övriga tjänster vi kan erbjuda: 

  • Tätskiktarbeten/ytpapp
  • Taksäkerhet
  • Takrenoveringar
  • Takmålning
  • Takskottning
  • Fasadarbeten
  • Terrassrenoveringar
  • Servicearbeten

plåtslagare Täby våra tjänster

Välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret så hjälper vi dig med dina frågor och funderingar.

Vi har ett brett utbud inom plåtslageri