Om oss

Plåtslagare med kunden i fokus

Upptäck skillnaden med vårt plåtslageri- och takentreprenadföretag i hjärtat av Stockholm – din ultimata partner för lösningar av högsta kvalitet!

Vi är inte bara en takentreprenör, vi är din fullservicepartner som tar hand om alla dina takbehov med precision och professionalism. Vårt mål är 100% nöjda kunder varje gång. Genom att kombinera vårt kunnande och erfarenhet med ständig uppdatering är vi rustade för att möta och överträffa dina förväntningar, varje steg på vägen.

Vi har några av de mest skickliga plåtslagarna och hantverkarna i branschen. Deras expertis sträcker sig över alla aspekter av takarbeten och byggnadsplåtslageri. Med kontinuerlig utbildning och uppdateringar i linje med de senaste branschreglerna, kan du vara säker på att vårt team alltid levererar arbete av högsta standard.

Varje projekt genomgår rigorösa kontroller för att säkerställa att varje detalj är perfekt. Vi strävar efter att inte bara uppfylla dina förväntningar, utan att överträffa dem varje gång. Med vårt dedikerade team och vårt fokus på kvalitet kan du vara säker på att du får det bästa taket möjligt för din fastighet.

Lång erfarenhet till bra priser

Välkommen till din plåtslagare i Täby. Företaget har 4 kompetenta och lojala medarbetare. Vi utför plåt och takarbeten runt om hela Stockholmsområdet. Vi arbetar främst mot privatpersoner, företag, och bostadsrättsföreningar. Vi arbetar med miljövänligt material och fokuserar hela tiden på miljöns bästa i vår vardag. Vi är medlemmar i Entreprenörföretagen (EPF).

Vi har tre ledord som vi arbetar efter:  

  • Trygghet
  • Pålitlighet
  • Kompetens

Vi är inte nöjda med vårt arbete förrän du som kund är det.

Hög kompetens och trygghet

Du som kund ska känna trygghet när du anlitar oss. Du ska veta att jobbet sker på ett korrekt sätt och att kostnaden för arbetet ligger på en korrekt nivå. Vi är alltid pålitliga och håller oss till den överenskomna tiden. Våra anställda infinner sig på jobbet på morgonen och slutar inte – som fallet är inom andra företag – tidigare bara för att exempelvis slippa bilköer.

Stor kompetens har vi inom allt som rör plåtslageri. Samtliga våra anställda har lång erfarenhet och god fantasi; något som gör att inget projekt blir för svårt för oss. Vi vänder oss både till dig som privatperson, för dig som fastighetsägare ochr som representant för en bostadsrättsförening.

För oss är inte storleken på jobbet avgörande. Vi tar oss an alla projekt – stora som små – med samma noggrannhet och samma seriositet. Detta koncept har gjort att vi skaffat oss en stor kundbas som står redo att rekommendera våra tjänster. Vi vet att nöjda kunder alltid leder till nya sådana. Har vi lämnat efter oss ett högkvalitativt jobb så kommer den person där jobbet utförts att rekommendera oss till andra. Du är mer än välkommen att kontakta våra referenser och genom detta skaffa dig en bättre bild av hur vi jobbar samt vilka vi är.

Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

plåtslagare Täby Om oss

Vi är experter på plåtslageri i Täby