Plåtslagare Täby

Plåtslageri av högsta kvalitet

OM OSS

Hög kompetens till rimliga priser

Välkommen till din plåtslagare i Täby. Vi arbetar aktivt efter tre stycken ledord som genomsyrar hela vår verksamhet: 

  • Trygghet

  • Pålitlighet

  • Kompetens

Du som kund ska känna trygghet med att anlita oss. Du ska veta att jobbet sker på ett korrekt sätt och att kostnaden för arbetet ligger på en korrekt nivå. Vi är alltid pålitliga och håller oss till den överenskomna tiden. Våra anställda infinner sig på jobbet på morgonen och slutar inte – som fallet är inom andra företag – tidigare bara för att exempelvis slippa bilköer.

Stor kompetens har vi inom allt som rör plåtslageri. Samtliga våra anställda är certifierade plåtslagare, har lång erfarenhet och god fantasi; något som gör att inget projekt blir för svårt för oss. Vi vänder oss både till dig som privatperson coh för dig som fastighetsägare eller som representant för en bostadsrättsförening.

För oss är inte storleken på jobbet avgörande. Vi tar oss an alla projekt – stora som små – med samma noggrannhet och samma seriositet. Detta koncept har gjort att vi skaffat oss en stor kundbas som står redo att rekommendera våra tjänster. Vi vet att nöjda kunder alltid leder till nya sådana. Har vi lämnat efter oss ett högkvalitativt jobb så kommer den person där jobbet utförts att rekommendera oss till andra. Du är mer än välkommen att kontakta våra referenser och genom detta skaffa dig en bättre bild av hur vi jobbar samt vilka vi är.

Vi ser fram emot att höra från dig redan idag.

Vi är experter på plåtslageri i Täby!