Plåtslagare Täby

Plåtslageri av högsta kvalitet

VÅRA TJÄNSTER

Plåtslagare med extra allt

Vi är mer än bara plåtslagare och vi jobbar med mer än bara plåt. Så skulle man kunna sammanfatta vår verksamhet. Tack vare vår stora vana av att arbeta på höga höjder så kan vi även erbjuda andra typer av tjänster som sker lite högre upp. Vintertid så är takskottning något vi gärna arbetar med och där vi har stor vana.

Vi jobbar även aktivt med taksäkerhet och har rutin från alla möjliga hus och fastigheter – detta gör att vi snabbt kan avgöra vilken typ av snörasskydd som passar bäst hos dig samt hur detta ska fästas. Valet sker inte på uppstuds – samtliga våra anställda är certifierade taksäkerhetskonsulter. Alla våra produkter inom taksäkerhet är svensktillverkade och därmed också anpassade efter vårt nordiska klimat.

Övriga tjänster som vi erbjuder dig ser ut som följer:

  • Totalentreprenad

  • Byggnationer – av exempelvis altan

  • Rivning

  • Snickerier

Vi erbjuder även våra tjänster inom takläggning. Naturligtvis jobbar vi med plåt – men vi har även stor vana av papptak, shingel, betong och tegeltak. Vi har certifikat för att arbeta även med dessa typer av tak och vi har väldigt många fina referenser som du gärna får kontakta. 

Taktvätt och måleri är två andra områden som vi gärna hjälper dig med. I och med att ditt tak hela tiden utsätts för attacker från naturen – regn, snö, solsken – så kommer ett naturligt slitage att uppstå. Till dessa element ska även smuts, avgaser och exempelvis alger adderas. Allt detta sliter på taket och gör det både fulare och mer känsligt för exempelvis rostangrepp. Vi hjälper dig gärna med taktvätt, reparationer och med att måla om ditt tak då det behövs.

Inte bara plåtslagare!